Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

NyaMario-prylar

En laddning med fina Mario-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Arkad- & TV-spelsprylar » Super Mario » Produkt
Yoshi tjejplånbok

Ett synnerligen användbar vän att ha i närheten, särskilt nu när han kan ha stenkoll på dina pengar och småprylar också.


Ett synnerligen användbar vän att ha i närheten, särskilt nu när han kan ha stenkoll på dina pengar och småprylar också.

Olivgrön insida med en massa praktiska fack.

Yoshi tjejplånbok

En av Marios trogna följeslagare är dinosaurien Yoshi som uppenbarade sig för första gången 1990 i spelet Yoshis Island. Yoshi har ett fantastiskt luktsinne och letar enkelt upp frukter och annat som är bra att ha. Dessutom har han en lång tunga och äter upp saker i ett nafs. Även saker som är större än Yoshi själv. Det han äter upp kan han stänga in i ett ägg och kasta på fienden. Ett synnerligen användbar vän att ha i närheten, särskilt nu när han kan ha stenkoll på dina pengar och småprylar också.

Utsidan med vit botten har en skinande, högglansig finish. Framsidan visar en glad Yoshi med ett grönprickigt, gigantiskt ägg i bakgrunden. På plånbokens långsida finns en magisk knapp. Trycker du på den öppnas gångjärnen och dina skatter uppenbarar sig: På insidan, som naturligtvis är lika (oliv-)grön som Yoshi själv, finns sex fack för kreditkort och foto. Du har också tillgång till långa sidofack, ett med dragkedja med plats för mynt och annat som är praktiskt att ha med sig. Trots möjligheterna inuti är plånboken tunn och smidig att ha med sig. I handen på partyt, eller i handväskan till vardags.

Bilderna är illustrationer. Vit, högglansig baksida. Gjord i syntetmaterial och metall. Mått: 180 x 100 x 16 mm.

Det här är plånboken för dig som vet att hjärtat slår ett par dubbelslag när någon säger Nintendo. Om du så bara haft ett enda TV-spel i din ägo. Och en bättre present att ge bort får du leta efter IRL.

Detta är en av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Nintendo Vi talar om prylar av högsta kvalitet med sigill från tillverkare och varumärkesinnehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara. 

Yoshi tjejplånbok

Med Yoshi vid din sida kan ingenting gå fel.
Yoshi, vit tjejplånbok från Nintendo
I lager
Yoshi, vit tjejplånbok från Nintendo
Artnr: GM0064
Pris: 187,50/st

Pressat retrospelspris!
Pris: 159,00/st

Tillbaka