Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

NyaMario-prylar

En laddning med fina Mario-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Arkad- & TV-spelsprylar » Space Invaders » Produkt
Väckarklocka arkadspel

Klassiskt arkadspel i miniformat. En god investering för sjusovare.


Klassiskt arkadspel i miniformat. En god investering för sjusovare.

Levereras i trevlig kartong.

Väckarklocka arkadspel

Någon gång drömt om att äga ett klassiskt arkadspel? Nu kan det bli verklighet, utan att du behöver göra av med en förmögenhet. Den här platsar dessutom på nattygsbordet. Gör dig redo för en retrospelstripp i bästa Space Invders-stil med joystick och knappar – och vakna till ljudeffekter från arkadspel varje morgon. Går det att starta dagen bättre?

Space Invaders är ett av de mest klassiska arkadspelen som banade väg för en hel genre. Tomohiro Nishikado programmerade spelet som lanserades av Taito 1978. I spelet blir jorden anfallen av rymdmonster. Ditt uppdrag är enkelt: Oskadliggör alla fienden innan de når marken. Det här var före TV-konsollernas intåg. Vi hängivna fick ta oss till Liseberg, Gröna Lund – eller i bästa fall en vägkrog. Men med Earth Defenders Arcade Machine Money Box kan vi uppleva känslan om och om igen. Det är dags för arkadspelen att inta hemmamarknaden.

Planet Attack arcade alarm clock har allt ett klassiskt arkadspel erbjöd: Skärm, joystick, knappar, skärm och inbyggd högtalare. Ställ in tiden med spakarna. Tryck på knapparna för att tända upp displayen – och använd snoozefunktionen om du vågar. 150 mm hög replica. Drivs med två AAA-batterier (ingår ej). Levereras i kartong som är lika retro som spelet inuti.

Väckarklocka arkadspel

Vakna till ljudeffekterna från invadersspel. Varje dag.
Väckarklocka arkadspel, Planet attack
I lager
Väckarklocka arkadspel, Planet attack
Artnr: INV003
179,00/st

Länkade artiklar

Varje mynt du lägger i ger två minuters fritt...
175,00/st

Tillbaka