Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Jultider: Beställ senast 21 dec 15.00

Ordrar lagda efter 15.00 den 21 december levereras tidigast 29 dec.
2014-12-21

2014-05-03 Retrospelsmässan 3 maj

Snart är det dags för femteupplagan av mässan. Prylgalen är huvudsponsor.

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Arkad- & TV-spelsprylar » Sonic » Produkt
Svart Sonic-mössa
Svart Sonic-mössa

Kyla är något vi nordbor tvingats acceptera att hantera. I den här mössan blir det på något sätt roligare. Dessutom ser du garanterat iskall ut med den på –oavsett årstid.

Sonic är förmodligen den snabbaste och mest charmiga igelkott som sett dagens ljus. Han är också den ende som på allvar kunnat ta upp kampen om ära och berömmelse med Nintendos hjälte Mario. Inte undra på att han är Segas maskot. Med sina vänner Tails och Knuckles kämpar han mot ärkefienden Dr Robotnik. Sonic är en hejare på att samla värdesaker och det passar ju extra bra i det här sammanhanget.

Välarbetad, ribbstickad mössa med svart botten. Sonics taggar i gummerat i tunna blå linjer över hela mössan – och som kronan på verket Sonic i detaljerad gummirelief påfronten. Unisex och en storlek som passar både från vuxna och barn före tonåren. Med eller utan passion för ett liv i åtta bitar.

Detta är en av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Sega. Vi talar om prylar av högsta kvalitet med sigill från tillverkare och varumärkesinnehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara. 

Svart Sonic-mössa

Helrätt mössa med Sonic i gummirelief.
Svart Sonic-mössa med gummirelief. Licensierad från Sega.
I lager
Svart Sonic-mössa med gummirelief. Licensierad från Sega.
Artnr: SON006
189,00/st

Tillbaka