Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Jultider: Beställ senast 21 dec 15.00

Ordrar lagda efter 15.00 den 21 december levereras tidigast 29 dec.
2014-12-21

2014-05-03 Retrospelsmässan 3 maj

Snart är det dags för femteupplagan av mässan. Prylgalen är huvudsponsor.

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Super Mario Väggdekor

Kliv rakt in i ditt favoritspel. Super Marios väggdekaler förvandlar ditt rum på ett kick. Himmelsblå vägg ökar naturligtvis känslan ett snäpp till...


Kliv rakt in i ditt favoritspel. Super Marios väggdekaler förvandlar ditt rum på ett kick. Himmelsblå vägg ökar naturligtvis känslan ett snäpp till...

Kliv in i spelet.

Kombinera flera satser.

36 flyttbara dekaler.

Super Mario Väggdekor

Vem har inte drömt om att kliva rakt in i Super Marios värld? Nu kan det bli verklighet. Den här väggdekoren förvandlar vilket rum som helst till en värld i åtta bitar. En förpackning innehåller tre ark med sammanlagt 36 flyttbara dekaler. Komplett med köttätande växt, Goomba, sköldpadda, mushroom, question block – och Mario själv naturligtvis. Vill du vara spelet ännu mer trogen kan du grundmåla väggen i himmelsblått eller bygga ut ditt landskap med flera satser. Dekalerna är flyttbara och ger vilket rum som helst nytt liv, enklare och billigare än klassiska tapeter. För spelrummet är väggdekoren given, själva lobbar vi för att sätta upp den i köket. Kontoret är redan fixat.

Super Mario Bros lanserades till NES 1985. I spelet invaderades Magic Kingdom av Koopas och rörmokaren Mario ger sig av för att rädda prinsessan Peach (eller Toadstool som hon hette då).Bara hon kunde återställa friden i kungadömet igen. Spelet har fått en rad uppföljare genom åren och i juni 2006 kom New Super Mario Bros till Nintendo DS. Samma genuina spelglädje men med uppdaterad grafik, som sålts i över 24 miljoner exemplar. Det gör spelet till det populäraste spelet någonsin till DS. Till Wii kom spelet 2009 i slutet av årets och kammade naturligtvis hem titeln årets spel.

Detta är en av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Nintendo. Vi talar om prylar av högsta kvalitet med sigill från tillverkare och varumärkesinnehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara.

36 flyttbara dekaler i tre ark om 65 x 100 cm. Bör monteras på torr och slät yta. I miljöbilderna kan flera satser ha använts.

Super Mario Väggdekor

Förvandla ditt rum till en värld i åtta bitar.
Super Mario väggdekor, från Nintendo
Ej i lager
Super Mario väggdekor, från Nintendo
Artnr: GM0063
Pris: 875,00/sats

Pressat retrospelspris!
Pris: 775,00/sats

Tillbaka