Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

NyaMario-prylar

En laddning med fina Mario-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Accessoarer » För resan » Produkt
Skrivböcker retrobabes
Betti med svart hår, röd dödskallebakgrund

Cherry med vitt hår, rosa blombakgrund

Skrivböcker retrobabes

Innan datorer, Internet och annat tjafs, präntades det skrivna ordet ner bokstavligt. Från den eran är de här motiven hämtade: Möt Betti och Cherry, två babes av det rätta virket som vårdar dina tankar, skisser och känslor ömt.

Dessa vackert arbetade skriv- och skissböcker är formgivna av Annika Lundholm Moberg i begränsad upplaga. Annika lever ett dubbelliv. Lite som Batman kan man säga, fast inte alls egentligen. Hon arbetar med grafisk design på dagarna och målar på nätterna. Hennes stora passion är film och åter film, 50-talsbilar, filmdivor från förr, 70-talshårdrock och mexikanska wrestlare. I januari 2011 öppnades vernissaget för Annikas första stora utställning på galleriet Artspace + us i Göteborg. Från två av tavlorna på utställningen är de här motiven och mönstren hämtade. Mer om Annika och hennes konst hittar du här. En närmare titt på motiven får du om du klickar på bilderna.

Mått: 148 x 210 mm. Wire-o-bunden bok med olinjerade blad. Yttre omslag i halvtransparent 1 mm tjock plast. Inre omslag i tjockt papper med struktur. Inlaga 152 sidor. Välj mellan två olika motiv: Betti med svart hår framför röd dödskallebakgrund och Cherry med vitt hår och rosa blombakgrund.


Skrivböcker retrobabes

Låt Betti och Cherry hålla ordning på dina tankar.
Modell:
Skrivböcker retrobabes
I lager
Skrivböcker retrobabes
Artnr: BO0002
95,00/st

Tillbaka