Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Jultider: Beställ senast 21 dec 15.00

Ordrar lagda efter 15.00 den 21 december levereras tidigast 29 dec.
2014-12-21

2014-05-03 Retrospelsmässan 3 maj

Snart är det dags för femteupplagan av mässan. Prylgalen är huvudsponsor.

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Gadgets » Livsstil » Produkt
Pac-Man, stressboll


Pac-Man, stressboll

Äter jobbet upp dig? Stressad och mycket att göra? Undvik känslan av att ständigt vara jagad av hjärnspöken i en labyrint utan slut. Pac-Man tar på sig den uppgiften åt dig. Och dessutom låter han dig ta ut eventuella aggressioner på honom. Gör precis som Inky, Blinky och de andre spökena – ge dig honom vad han tål. En stressboll av ett snitt som inte går någon förbi.

En kul present till dig som går igång på allt vad 80-talsnostalgi, arkadspel och tidlösa hjältar heter. Vid sidan av alla stressade varelser som irrar runt därute.

Pac-Man lanserades som arkadspel 22 maj 1980 av Namco. Skaparen hette Toru Iwatani. I över trettio år har Pac-Man präglat spelkulturen och anses ofta vara den definitiva ikonen för åttiotalet. I spelet irrar Pac-Man runt efter energipiller, frukter och bär. Hack i häl jagar fienden, Inky, Blinky, Pinky och Clyde, fyra spöken i rött, blått, rosa och orange. När Pac-Man får tag på ett av de fyra pulserande energipillrena i labryrinten blir det dock omvända roller: Under ett par sekunder tappar spökena fattningen och blir blå i uppsynen. Därmed är de lovligt byte för Pac-Man.

Det här är två av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Namco. Vi talar om prylar av högsta kvalitet med sigill från tillverkare och varumärkes- innehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara.  

Pac-Man, stressboll

Äter jobbet upp dig? Räddningen finns nära!
Pac-Man, stressboll
Ej i lager
Pac-Man, stressboll
Artnr: GM0066
47,50/st

Tillbaka