Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

OBS! Sportlovstider 13–19 februari!

Ordrar lagda under perioden skickas ut under vecka 8. Som plåster på såren bjuder vi på en liten pryl som du får på köpet.
2016-02-13

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Gadgets » Livsstil » Produkt
Pac-Man, stressboll


Pac-Man, stressboll

Äter jobbet upp dig? Stressad och mycket att göra? Undvik känslan av att ständigt vara jagad av hjärnspöken i en labyrint utan slut. Pac-Man tar på sig den uppgiften åt dig. Och dessutom låter han dig ta ut eventuella aggressioner på honom. Gör precis som Inky, Blinky och de andre spökena – ge dig honom vad han tål. En stressboll av ett snitt som inte går någon förbi.

En kul present till dig som går igång på allt vad 80-talsnostalgi, arkadspel och tidlösa hjältar heter. Vid sidan av alla stressade varelser som irrar runt därute.

Pac-Man lanserades som arkadspel 22 maj 1980 av Namco. Skaparen hette Toru Iwatani. I över trettio år har Pac-Man präglat spelkulturen och anses ofta vara den definitiva ikonen för åttiotalet. I spelet irrar Pac-Man runt efter energipiller, frukter och bär. Hack i häl jagar fienden, Inky, Blinky, Pinky och Clyde, fyra spöken i rött, blått, rosa och orange. När Pac-Man får tag på ett av de fyra pulserande energipillrena i labryrinten blir det dock omvända roller: Under ett par sekunder tappar spökena fattningen och blir blå i uppsynen. Därmed är de lovligt byte för Pac-Man.

Det här är två av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Namco. Vi talar om prylar av högsta kvalitet med sigill från tillverkare och varumärkes- innehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara.  

Pac-Man, stressboll

Äter jobbet upp dig? Räddningen finns nära!
Pac-Man, stressboll
Ej i lager
Pac-Man, stressboll
Artnr: GM0066
47,50/st

Tillbaka