Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

NyaMario-prylar

En laddning med fina Mario-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Arkad- & TV-spelsprylar » Pac-Man » Produkt
Pac-Man pyjamasshorts


Pac-Man pyjamasshorts

Hur sover du egentligen? Undvik drömmar där du är jagad av hjärnspöken i en labyrint utan slut. Pac-Man tar på sig jobbet åt dig. Och dessutom ser han till att du sover mjukt eller myser i soffan på bästa sätt: Pac-Mans pyjamasshorts är nämligen gjorda i ren bomull. Även om vi själva är mest begeistrade i själva mönstret av klassiskt snitt, som hämtat från arkadspelet.

Pac-Man lanserades som arkadspel 22 maj 1980 av Namco. Skaparen hette Toru Iwatani. I över trettio år har Pac-Man präglat spelkulturen och anses ofta vara den definitiva ikonen för åttiotalet. I spelet irrar Pac-Man runt efter energipiller, frukter och bär. Hack i häl jagar fienden, Inky, Blinky, Pinky och Clyde, fyra spöken i rött, blått, rosa och orange. När Pac-Man får tag på ett av de fyra pulserande energipillrena i labryrinten blir det dock omvända roller: Under ett par sekunder tappar spökena fattningen och blir blå i uppsynen. Därmed är de lovligt byte för Pac-Man.

Pyjamasshorts med Pac-Manlogos i vintagestuk, gjorda i 100 procent bomull.

Detta är en av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Namco. Vi talar om prylar av högsta kvalitet med sigill från tillverkare och varumärkes- innehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara. 


Pac-Man pyjamasshorts

Byt mardrömmar mot maximal mysfaktor.
Pris: 279,00/st

Pressat retrospelspris!
Pris: 229,00/st
Pris: 279,00/st

Pressat retrospelspris!
Pris: 229,00/st
Pris: 279,00/st

Pressat retrospelspris!
Pris: 229,00/st

Tillbaka