Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

OBS! Sportlovstider 13–19 februari!

Ordrar lagda under perioden skickas ut under vecka 8. Som plåster på såren bjuder vi på en liten pryl som du får på köpet.
2016-02-13

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Teknik & musik » USB-gadgets » Produkt
Pac-Man pyjamasshorts


Pac-Man pyjamasshorts

Hur sover du egentligen? Undvik drömmar där du är jagad av hjärnspöken i en labyrint utan slut. Pac-Man tar på sig jobbet åt dig. Och dessutom ser han till att du sover mjukt eller myser i soffan på bästa sätt: Pac-Mans pyjamasshorts är nämligen gjorda i ren bomull. Även om vi själva är mest begeistrade i själva mönstret av klassiskt snitt, som hämtat från arkadspelet.

Pac-Man lanserades som arkadspel 22 maj 1980 av Namco. Skaparen hette Toru Iwatani. I över trettio år har Pac-Man präglat spelkulturen och anses ofta vara den definitiva ikonen för åttiotalet. I spelet irrar Pac-Man runt efter energipiller, frukter och bär. Hack i häl jagar fienden, Inky, Blinky, Pinky och Clyde, fyra spöken i rött, blått, rosa och orange. När Pac-Man får tag på ett av de fyra pulserande energipillrena i labryrinten blir det dock omvända roller: Under ett par sekunder tappar spökena fattningen och blir blå i uppsynen. Därmed är de lovligt byte för Pac-Man.

Pyjamasshorts med Pac-Manlogos i vintagestuk, gjorda i 100 procent bomull.

Detta är en av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Namco. Vi talar om prylar av högsta kvalitet med sigill från tillverkare och varumärkes- innehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara. 


Pac-Man pyjamasshorts

Byt mardrömmar mot maximal mysfaktor.
Pris: 279,00/st

Pressat retrospelspris!
Pris: 229,00/st
Pris: 279,00/st

Pressat retrospelspris!
Pris: 229,00/st
Pris: 279,00/st

Pressat retrospelspris!
Pris: 229,00/st

Tillbaka