Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

NyaMario-prylar

En laddning med fina Mario-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Gadgets » Livsstil » Produkt
Pac-Man ghost sours

Pac-Man ghost sours

 

 

 

Ständigt på jakt efter ny energi. Jagad av hjärnspöken irrandes i en labyrint utan slut. Pac-Man har det inte lätt och ibland kan verkligheten kännas likadan. Det är då du ska plocka fram de här: Spöket Blinky jagar undan bekymren och det tiltade spöket ser till att energin strömmar tillbaka. Allt med hjälp av piller som tar dig tillbaka till åttiotalet i ett nafs. 

Pac-Man lanserades som arkadspel 22 maj 1980 av Namco. Skaparen hette Toru Iwatani. I över trettio år har Pac-Man präglat spelkulturen och anses ofta vara den definitiva ikonen för åttiotalet. I spelet irrar Pac-Man runt efter energipiller, frukter och bär. Hack i häl jagar fienden, Inky, Blinky, Pinky och Clyde, fyra spöken i rött, blått, rosa och orange. När Pac-Man får tag på ett av de fyra pulserande energipillrena i labryrinten blir det dock omvända roller: Under ett par sekunder tappar spökena fattningen och blir blå i uppsynen. Därmed är de lovligt byte för Pac-Man.

Retrogodis i spökformad plåtask. Välj mellan Blinky med godis i körsbärssmak och tiltat spöke i blått som bjuder på godis i hallonsmak. Vikt 60 g. 

Det här är två av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Namco. Vi talar om prylar av högsta kvalitet med sigill från tillverkare och varumärkes- innehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara. 

Pac-Man ghost sours

Oskadliggör hjärnspöken och sura miner.

Länkade artiklar

Ger dig ny energi när du som bäst behöver det.
37,50/st

Tillbaka