Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

OBS! Inköpsresa 24–30 november!

Ordrar lagda under perioden börjar packas under vecka 49! Som plåster på såren bjuder vi på en liten pryl som du får på köpet.
2014-11-23

2014-05-03 Retrospelsmässan 3 maj

Snart är det dags för femteupplagan av mässan. Prylgalen är huvudsponsor.

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Gadgets » Livsstil » Produkt
Pac-Man ghost sours

Pac-Man ghost sours

 

 

 

Ständigt på jakt efter ny energi. Jagad av hjärnspöken irrandes i en labyrint utan slut. Pac-Man har det inte lätt och ibland kan verkligheten kännas likadan. Det är då du ska plocka fram de här: Spöket Blinky jagar undan bekymren och det tiltade spöket ser till att energin strömmar tillbaka. Allt med hjälp av piller som tar dig tillbaka till åttiotalet i ett nafs. 

Pac-Man lanserades som arkadspel 22 maj 1980 av Namco. Skaparen hette Toru Iwatani. I över trettio år har Pac-Man präglat spelkulturen och anses ofta vara den definitiva ikonen för åttiotalet. I spelet irrar Pac-Man runt efter energipiller, frukter och bär. Hack i häl jagar fienden, Inky, Blinky, Pinky och Clyde, fyra spöken i rött, blått, rosa och orange. När Pac-Man får tag på ett av de fyra pulserande energipillrena i labryrinten blir det dock omvända roller: Under ett par sekunder tappar spökena fattningen och blir blå i uppsynen. Därmed är de lovligt byte för Pac-Man.

Retrogodis i spökformad plåtask. Välj mellan Blinky med godis i körsbärssmak och tiltat spöke i blått som bjuder på godis i hallonsmak. Vikt 60 g. 

Det här är två av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Namco. Vi talar om prylar av högsta kvalitet med sigill från tillverkare och varumärkes- innehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara. 

Pac-Man ghost sours

Oskadliggör hjärnspöken och sura miner.

Länkade artiklar

Ger dig ny energi när du som bäst behöver det.
37,50/st

Tillbaka