Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

OBS! Inköpsresa 24–30 november!

Ordrar lagda under perioden börjar packas under vecka 49! Som plåster på såren bjuder vi på en liten pryl som du får på köpet.
2014-11-23

2014-05-03 Retrospelsmässan 3 maj

Snart är det dags för femteupplagan av mässan. Prylgalen är huvudsponsor.

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Leksaker » Produkt
Nyckelring 1-UP svamp


Nyckelring 1-UP svamp

Det finns karaktärer från TV-spelvärlden som aldrig går ur tiden och som dessutom har en plats i människors hjärtan. Svamparna ur Super Mario-spelen platsar garanterat där. Den gröna 1-UP mushroom ger dig ett extra liv. Att stöta på svamparna är en bonus och det gäller inte bara i en 8-, 16- eller 32- bitars värld. De här exemplaren finns det många skäl att älska. IRL.

Det gäller även den här gången. Din 1-UP mushroom är som hämtad ur Super Mario Bros och ingår i en kollektion av nyckelringar signerade Nintendo. Alla gjorda av gummi med motivet utskuret i relief. Platsar garanterat på närmaste nyckelknippa. Storleken på svampen mäter ungefär 55 mm i diameter.

Det här är en av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Nintendo. Vi talar om prylar av högsta kvalitet med sigill från tillverkare och varumärkes- innehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara. 

Nyckelring 1-UP svamp

Nyckeln till framgång: Att få ett extra liv då och då
Nyckelring 1-UP mushroom från Nintendo
I lager
Nyckelring 1-UP mushroom från Nintendo
Artnr: GM0029
37,50/st

Länkade artiklar

Nintendos Mushroom gör dig större. Utan tidsb...
( 249,00)
199,00
Nyckeln till framgång: Att känna sig större ä...
37,50/st

Tillbaka