Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

NyaMario-prylar

En laddning med fina Mario-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Arkad- & TV-spelsprylar » Space Invaders » Produkt
Invaders-kalsonger


Invaders-kalsonger

I Space Invaders handlar det om att pricka rätt. Och vi skulle vilja påstå att det här är en fullträff för dig som ute efter ett par underkläder som skiljer sig från mängden. Själva är vi mest begeistrade i själva mönstret av klassiskt snitt, med figurer som hämtade från arkadspelet. Håll dina vänner nära och dina fiender ännu närme, säger talesättet. Här har du rymdmonstren på bekvämt avstånd, in på bara huden.

En kul accessoar till dig som går igång på allt vad 80-talsnostalgi, arkadspel och tidlösa hjältar heter.

Space Invaders är ett av de mest klassiska arkadspelen som banade väg för en hel genre. Tomohiro Nishikado programmerade spelet som lanserades av Taito1978. I spelet blir jorden anfallen av rymdmonster. Ditt uppdrag är enkelt: Oskadliggör alla fienden innan de når marken – och de kommer närmare varje gång de når kanten av skärmen. Ju färre monster som finns kvar, desto fortare rör de sig (vilket en del påstår beror på att processorn hade mindre monster att rita upp). Till ditt förfogande har du fyra befästningar och tre liv. Däremot tål varken du eller skyddstornen fiendens eld (å andra sidan kan de inte sikta). Då och då passerar moderskeppet toppen skärmen till ett ljud vi som var med kan identifiera direkt. När dina liv är slut, eller när rymdmonstren når botten är det kört. Och skulle du lyckas få bort alla fiendeskepp väntar en ny armade på nästa level. Det här var före TV-konsollernas intåg. Vi hängivna fick ta oss till Liseberg, Gröna Lund – eller i bästa fall en vägkrog....

Underkläder av hög kvalitet, gjorda i 95 procent bomull och 5 procent elastan. Gylf och detaljer i gult, resår i ljusblått. 

Invaders-kalsonger

Äkta retrospelsglädje. In på bara skinnet.
Pris: 179,00/st

Pressat retrospelspris!
Pris: 149,00/st
Pris: 179,00/st

Pressat retrospelspris!
Pris: 149,00/st

Länkade artiklar

Rätt underkläder för spelälskare och nostalgi...
139,00/par
Sann retrospelsglädje. In på bara huden.
149,00/st

Tillbaka