Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

NyaMario-prylar

En laddning med fina Mario-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Arkad- & TV-spelsprylar » Produkt
Kakeldekor Dark City

Nu kan du blicka ut över en skyline i kvällsljus medan du diskar. Allt till ett lågt kvadratmeterpris. Klicka på de andra bilderna får du se.


Nu kan du blicka ut över en skyline i kvällsljus medan du diskar. Allt till ett lågt kvadratmeterpris. Klicka på de andra bilderna får du se.

En skyline i kvällsljus

Exempelmontage, flera satser

Kakeldekor Dark City

Att ha utsikt över en storstad i kvällsljus är inte alla förunnat. Men nu kan du blicka ut över en skyline vid köksbänken eller från badkaret. Fotodekoren är anpassad efter standarden på köksbänkar: Sju kakelplattor på bredden och tre på höjden, väl uppsatt är upplevelsen mäktig. Lägre kvadratmeterpris för en sådan utsikt får du leta efter. Klicka på bilderna längre ner så får du en försmak av upplevelsen.

Att förnya ett badrum eller kök kan kosta en förmögenhet. Eller inte. Med kakeldekor från Svergies största skapare av kakeldekor, Udekor, kan det vara gjort i en handvändning. Fotodekoren håller hög kvalitet och är tryckt på tålig, självhäftande vinylplast – som dessutom är lätt att ta bort. 

Storlek på kakeldekoren: 148 x 148 mm. Motivet mäter 1036 x 444 mm exklusive fogar, i praktiken blir motivet alltså ännu större. Dessutom kan du bygga ihop fler set om du behöver öka bredden.

Så här monterar du: Våra kakeldekorer är gjorda av självhäftande vinylplast och sätts upp på samma sätt som en dekal. Rengör uppsättningsytan för att få bästa vidhäftning. Tag en sprayflaska och fyll med vatten samt två droppar diskmedel. Spruta ner uppsättningsytan och dekoren. Måtta in dekoren så att den sitter rakt från alla håll. Tag en fönsterskrapa och dra ut all vätska, titta noga så att inga luftbubblor har skapats. Annars dra med skrapan ännu en gång.

Kakeldekor Dark City

Blicka ut över en skyline vid köksbänken. Magiskt!
Kakeldekorvägg, Dark City
I lager
Kakeldekorvägg, Dark City
Artnr: KD0005
Pris: 495,00/sats

Prylgalen pressar priset!
Pris: 475,00/sats

Länkade artiklar

Bästa utsikten till lägsta kvadratmeterpris!
475,00/sats

Tillbaka