Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

NyaMario-prylar

En laddning med fina Mario-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Arkad- & TV-spelsprylar » Super Mario » Produkt
Kakeldekor, stjärnor

Låt Audrey förgylla ditt hem.


Låt Audrey förgylla ditt hem.

Sällskap med stjärnglans.

Från förr och nu.

I kök och badrum.

Kakeldekor, stjärnor

Att föra en monolog med Woody Allen vid handfatet är få förunnat. Eller att få lystna blickar av Marilyn Monroe och Audrey Hepburn när du lagar maten sjungandes, med Madonna i kören. Men nu har du chansen att låta eviga ikoner sätta sin prägel på ditt hem. Skaffa din egen wall of fame.

Att förnya ett badrum eller kök kan kosta en förmögenhet. Eller inte. Med kakeldekor ifrån uppstickaren Udekor kan det vara gjort i en handvändning. Levereras i en 6-pack som du placerar ut efter tycke och smak.

Serien innehåller sex tidlösa ikoner: Marilyn Monroe | Woody Allen | Humphrey Bogart  | Audrey Hepburn | Madonna | Jim Carrey

Storlek på kakeldekoren: 148 x 148 mm. 

Så här monterar du: Våra kakeldekorer är gjorda av självhäftande vinylplast och sätts upp på samma sätt som en dekal. Rengör uppsättningsytan för att få bästa vidhäftning. Tag en sprayflaska och fyll med vatten samt två droppar diskmedel. Spruta ner uppsättningsytan och dekoren. Måtta in dekoren så att den sitter rakt från alla håll. Tag en fönsterskrapa och dra ut all vätska, titta noga så att inga luftbubblor har skapats. Annars dra med skrapan ännu en gång.

Kakeldekor, stjärnor

Skapa din egen wall of fame.
Kakeldekor, stjärnor
I lager
Kakeldekor, stjärnor
Artnr: KD0003
115,00/st

Länkade artiklar

Klassiska filmstjärnor och tidlösa artister.
115,00

Tillbaka