Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

OBS! Sportlovstider 13–19 februari!

Ordrar lagda under perioden skickas ut under vecka 8. Som plåster på såren bjuder vi på en liten pryl som du får på köpet.
2016-02-13

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » From Asia with love » Produkt
T-shirt Mario & Yoshi


T-shirt Mario & Yoshi

Allas vår rörmokare Mario började sin karriär 1981. Även om han först kallades Jumpman när han skulle forcera stegar, tunnor och gorillan för att rädda sin Pauline. Donkey Kong hette arkadspelet som skapades av Shigeru Miyamoto. Mario fick sitt namn efter italienaren Mario Segali, som hyrde ut lokaler till företaget Nintendo.

En av Marios trogna följeslagare är dinosaurien Yoshi som uppenbarade sig för första gången 1990 i spelet Yoshis Island. Yoshi har ett fantastiskt luktsinne och letar enkelt upp frukter och annat som är bra att ha. Dessutom har han en lång tunga och äter upp saker i ett nafs. Även saker som är större än Yoshi själv. Det han äter upp kan han stänga in i ett ägg och kasta på fienden. Dessutom kan stundtals Mario rida på Yoshi och då är de ett oslagbart team. Inte minst att ha på bröstet.

T-shirt i gul bomull, med japanskt tryck som avbildar en segerviss Mario på sin Yoshi. Vi kan lova dig att bäraren av den här unika T-shirten känner sig minst lika nöjd över sitt kap.

Detta är en av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Nintendo. Vi talar om prylar av högsta kvalitet med sigill från tillverkare och varumärkesinnehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara.

 

T-shirt Mario & Yoshi

Japanskt tryck med våra två hjältar redo för action.
Pris: 225,00/st

Pressat retrospelspris!
Pris: 199,00/st

Länkade artiklar

Med Yoshi vid din sida kan ingenting gå fel.
159,00/st

Tillbaka