Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

OBS! Sportlovstider 13–19 februari!

Ordrar lagda under perioden skickas ut under vecka 8. Som plåster på såren bjuder vi på en liten pryl som du får på köpet.
2016-02-13

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Gadgets » Livsstil » Produkt
Hacksac datorryggsäck

I Hacksac ryms en hel stationär dator.


I Hacksac ryms en hel stationär dator.

Med kraftiga remmar.

Regntåligt material.

Tar ingen plats hopvikt.

Hacksac datorryggsäck

Amerikanska armén i Stilla havet har gjort sitt val. Den används av läkare i Afrika för att transportera sjukhusutrustning mellan byarna. Äventyraren plockar bara ihop packningen och drar åt remmarna så sitter allt tryckt mot ryggen. Hacksac väger bara ett knappt kilo, men den klarar vikter på upp till 800 kilo. Och den skapades för att göra den stationära datorn bärbar.

Om du bara ska köpa en ryggsäck till i ditt liv är Hacksac det självklara valet. Det finns ingen annan ryggsäck i världen som rymmer en hel stationär dator – med skärm och alla tillbehör. Det här är en unik svensk uppfinning av högsta kvalitet, patenterad och tillverkad i Europa. 

 Hacksac skapades ursprungligen för alla älskare av LAN-partyn (och för deras föräldrar, eftersom det kan vara ett helt företag att köra en dator fram och tillbaka med bil). Med den här ryggsäcken förflyttar du smidigt din dator själv, hur omöjligt det än verkade före Hacksac: Lyft upp allt på ryggen och gå. Cykla eller ta mopeden. Åk kommunalt. Sedan packar du givetvis optimalt med Hacksac även för bagageluckan eller när du ska med tåget. Det är inte för inte Hacksac står i rampljuset under Dreamhack. Men med tanke på kapaciteten och möjligheterna som står till buds finns det fler som borde upptäcka framtidens ryggräck redan nu.

Det här platsar i en Hacksac: Datorfacket är 460 x 450 x 220 mm stort. Får du inte ner datorn stående, så vrid den 90° och testa att lägga den ner. Det trekantiga skärmfacket rymmer skärmar med en bredd på 500 mm, alltså skärmar upp till 20-22". Större skärmar än så fäster du utanpå skärmfacket istället, begränsningarna är extremt få. Kardborrebanden klarar tangentbord med en bredd på upp till 460 mm. Alla sladdar, mus, hörlurar och andra tillbehör placerar du förslagsvis i skärmfacket bakom skärmen. Hacksac sys i vattentåligt, svart material och väger ett knappt kilo tom.

Läs mer om Hacksac på Gizmodo och på PC för alla.

OBS! FÖR NÄRVARANDE LIGGER TILLVERKNINGEN NERE HOS LEVERANTÖREN. Skicka ett mail till tipsa@prylgalen.com om du vill få ett meddelande när Hacksac går att få tag på igen.

 

 

 

Hacksac datorryggsäck

LAN-party? Så blir en stationär dator bärbar.
Hacksac, datorryggsäck
Ej i lager
Hacksac, datorryggsäck
Artnr: AC0007
749,00/st

Tillbaka