Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Vinn VIP-biljetter till Retrospelsmässan!

Tävla om fem VIP-paket till Retrospelsmässan med oss! Det ger dig förutom fri entré för två – förtur i kön:-)
2014-04-17

2014-05-03 Retrospelsmässan 3 maj

Snart är det dags för femteupplagan av mässan. Prylgalen är huvudsponsor.

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Ghostbusters-skärp


Ghostbusters-skärp

Första filmen om Ghostbusters kom 1984. Och med den skapades ett populärkulturellt fenomen. Vetenskapsmännen Spengler, Venkman och Stantz var långtifrån de klassiska alfahannarna, med som spökjägare regerade de. Med den ombyggda ambulansen Ectomobilen, sina protonpaket och PKE-mätare slog de både spökena och oss andra med häpnad. Och alla gick vi runt och sjöng på samma slinga.

"If there's somethin' strange, in the nieghborhood – who ya gonna call? (Ghostbusters) If it's somethin' weird and it won't look good – who ya gonna call? (Ghostbusters)..."

Nu kan du känna dig lika cool som Bill Murrays och Dan Aykroyds rollfigurer kände sig när det begav sig. Gediget skärp med Ghostbusters-loggan i metall som spänne. Bälte i konstläder, mörk botten som krackerlerats för vintagekänslans skull. Bältet passar dig som har 32–36 tum på jeansen, alltså ett midjemått på runt 80–92 cm.

Detta är en av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Columbia Pictures. Vi talar om prylar av högsta kvalitet med sigill från tillverkare och varumärkes-innehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara. 

 

Ghostbusters-skärp

"If there's somethin' strange in the neighborhood..."
Ghostbusters-skärp, med spänne i metall
I lager
Ghostbusters-skärp, med spänne i metall
Artnr: RT0018
Pris: 199,00/st

Pressat retrospelspris!
Pris: 149,00/st

Tillbaka