Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

NyaMario-prylar

En laddning med fina Mario-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Ätbart eller nära på » Ägg & bacon » Produkt
Förkläde Pac-Man


Förkläde Pac-Man

Att navigera sig genom en labyrint och samla frukter, samtidigt som du undviker spöken, kräver rätt handlag. Detsamma krävs vid köksbänken eller grillen. Med det här förklädet underviker du spill vilka råvaror du är närmar dig – och framförallt: Du lagar mat med stil.

Oemoståndligt mönstrat förkläde i original som matchar alla finsmakare av spel och mat av klass. Dessutom imponerar det på i princip vilken gäst som helst.

Pac-Man lanserades som arkadspel 22 maj 1980 av Namco. Skaparen hetteToru Iwatani. I över trettio år har Pac-Man präglat spelkulturen och anses ofta vara den definitiva ikonen för åttiotalet. I spelet irrar Pac-Man runt efter energipiller, frukter och bär. Hack i häl jagar fienden, Inky, Blinky, Pinky och Clyde, fyra spöken i rött, blått, rosa och orange. När Pac-Man får tag på ett av de fyra pulserande energipillrena i labryrinten blir det dock omvända roller: Under ett par sekunder tappar spökena fattningen och blir blå i uppsynen. Därmed är de lovligt byte för Pac-Man.

Detta är en av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Namco. Vi talar om prylar av högsta kvalitet med sigill från tillverkare och varumärkesinnehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara.


Förkläde Pac-Man

Skyddar dig mot otäckheter, som bonus är det helsnyggt.
Förkläde Pac-Man i originalutförande
I lager
Förkläde Pac-Man i originalutförande
Artnr: PAC009
Pris: 149,00/st

Pressat retrospelspris!
Pris: 135,00/st

Tillbaka