Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

NyaMario-prylar

En laddning med fina Mario-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Inredning » Belysning » Produkt
Dumlefilt med ärmar

Tänk att det skulle vara så enkelt att kombinera högsta mysfaktor och fri rörlighet. Varför inte investera i två Dumlefiltar direkt?

Dumlefilt med ärmar

Mysfiltar i all ära, men när du ska sträcka dig efter kaffet eller godiset måste du trotsa ishavskylan utanför det skyddande täcket. Och att sitta med datorn eller iPaden i famnen går ju inte utan att ha ärmarna fria och oskyddade. Förrän nu. 

Det måste varit en kall höstdag i soffan när någon fick en snilleblixt och satte ärmar på filten. Tänk att det skulle vara så enkelt att kombinera högsta mysfaktor och fri rörlighet.

Du kanske hört talats om slankets eller snuggies som invaderar vårt land från väster i grälla pastellfärger och som inte gör någon glad. Det här är något helt annat: Snyggare än i Dumles mysfilt blir det inte. Ta tillvara på sista sommarsucken när det egentligen är lite för kallt för att sitta ute. Eller mys i soffan med datorn eller kaffet utan att frysa armarna av dig.

One-size mysfilt med plats över oavsett hur lång du är. Naturligtvis i unisex. Dumles färgstarka logo mot röd botten, samt vita stjärnor mot blått band i kanterna.

Dumle lanserades redan 1945 som klubba och 42 år senare kom den numera klassiska Dumlekolan som finns i mängder av favoritsmaker. Vi kan lätt rekommendera dig att alltid ha en påse bredvid dig.

Detta är en av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Fazer. Vi talar om prylar av högsta kvalitet framtagna i samarbete med varumärkesinnehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara. 


Dumlefilt med ärmar

Mys ute eller inne utan att frysa armarna av dig,
Dumles mysfilt med ärmar
I lager
Dumles mysfilt med ärmar
Artnr: KL0003
Pris: 449,00/st

Prylgalen pressar priset!
Pris: 349,00/st

Tillbaka