Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Nya Zelda-prylar

En laddning med fina Zelda-saker i shoppen!
2015-11-07

NyaMario-prylar

En laddning med fina Mario-saker i shoppen!
2015-11-07

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Accessoarer » MP3- och mobilgadgets » Produkt
Kassett-skal iPhone brun


Kassett-skal iPhone brun

Känslan när senaste teknik förpackas i något som ger nostalgiska vibbar är magisk. På ett par sekunder blir din iPhone en ren nostalgitripp: Du är tillbaka till tiden när kassettband var formatet som gällde för musik. Detaljerna gör upplevelsen total. Till och med etiketten på 90-minutersbandet är på plats om du vill sätta din egen prägel på just ditt exemplar. 

Kassettbandet lanserades av Philips så tidigt som 1963, men det var först under mitten av sjuttiotalet som det slog igenom på allvar. En generation hemmamixare föddes: Plötsligt kunde man göra blandband av favoritlåtarna från radion och vinylskivorna. BASF, Maxell TDK – och svenska Track lanserade ständigt förfinade versioner av kassettbandet med superlativ i namnen: Ultra ferro, Chrom Super II, XL II-S... Idag använder knappt en kotte kassettband på våra breddgrader.

Gjord i mjuk silikon med fysisk etikett, precis som när det begav sig. Förstärkning vid volymreglaget och utstansade hål för kamera och hörlurar. Enda gången du behöver lyfta lite på skyddet är när du laddar telefonen eller synkar den med datorn. Och det är det värt.

Kassett-skal iPhone brun

Förvandla din iPhone4 till en klenod från 70-talet
Kassett-fodral iPhone4 med retrokänsla, kaffe
I lager
Kassett-fodral iPhone4 med retrokänsla, kaffe
Artnr: RT0018
Pris: 99,00/st

Prylgalen pressar priset!
Pris: 79,00/st

Tillbaka