Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

Jultider: Beställ senast 21 dec 15.00

Ordrar lagda efter 15.00 den 21 december levereras tidigast 29 dec.
2014-12-21

2014-05-03 Retrospelsmässan 3 maj

Snart är det dags för femteupplagan av mässan. Prylgalen är huvudsponsor.

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Arkad- & TV-spelsprylar » Atari » Produkt
Breakout Atari-plånbok

Skinande vinyl på utsidan.


Skinande vinyl på utsidan.

Plats för kort och mynt på insidan.

Breakout Atari-plånbok

Vi minns knappt hur många spel en krona räckte till när det begav sig. Breakout släpptes hur som helst 1976 av Atari, fyra år efter succén Pong som gjorde företaget till det snabbast växande i USA. I Breakout täckte lager av stenar den övre tredjedelen av skärmen. En fyrkantig "boll" rörde sig över skärmen och förstörde en bricka i taget. Om du som spelare inte lyckades ta bollen på volley med ditt rektangulära racket i underkant var det kört. Enkelt, men tämligen genialiskt.

Nära på 40 år senare kan vi glädjas åt att Breakout inspirerat Atari till att skapa denna oemotståndliga plånbok i glänsande vinyl och syntetmaterial. Ett skinande yttre illustrerar Ataris logo och ett färgsprakande spel i full action. På insidan finns plats för kreditkort, sedlar och mynt. Allt signerat Atari. Om du bara ska skaffa en spelrelaterad pryl den här månaden borde valet vara enkelt. 

Atari grundades 1972 och var skaparna bakom Pong och en rad andra legendariska spelklassiker. Atari är för övrigt termen för schackdraget i det japanska spelet Go. I alla tider har det varit ett tecken på god smak att bära med sig den trebenta logotypen, oavsett om du var med när det begav sig eller inte.  

Detta är en av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Atari. Vi talar om prylar av högsta kvalitet med sigill från tillverkare och varumärkes-innehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara. 

Breakout Atari-plånbok

Förstavalet för nostalgiker och oss TV-spelsnrödar.
Pong Atari-plånbok
I lager
Pong Atari-plånbok
Artnr: GM0010
Pris: 225,00/st

Pressat retrospelspris!
Pris: 189,00/st

Länkade artiklar

Rejäl retroplånbok med loggan på rätta stället.
( 249,00)
199,00
Klassiskt arkadspel. Nu äntligen som strumpor.
59,00

Tillbaka