Nyss upphittat RSS för Nyss upphittat

OBS! Höstlovstider 22 till 31 oktober!

Ordrar lagda under perioden börjar packas under vecka 45! Som plåster på såren bjuder vi på en liten pryl som du får på köpet.
2014-10-21

Vinn VIP-biljetter till Retrospelsmässan!

Tävla om fem VIP-paket till Retrospelsmässan med oss! Det ger dig förutom fri entré för två – förtur i kön:-)
2014-04-17

Prylgalens TIO-I-TOPP!

Produkter   » Inredning » Köksglädje » Produkt
Bakduk Ögon

På något sätt blir allt lite godare om man har rätt tillbehör bredvid sig. En illustration för att visa mönstret, se foto nedan.


På något sätt blir allt lite godare om man har rätt tillbehör bredvid sig. En illustration för att visa mönstret, se foto nedan.

Ögla för upphängning.

Inverterat mönster på baksidan.

Bakduk Ögon

1956 utlyste Mazetti en tävling: Man ville ha ett enhetligt varumärke för sina kakaoprodukter. Olle Eksell skapade ett unikt profilprogram – och vann. Resten är historia, idag är logotypen med det stiliserade ögonparet en av Sveriges mest välkända. En ikon. Och Ögons kakao- och bakprodukter är självklara att ha bredvid sig när man bakar och skapar desserter vid köksbänken.

Vackert arbetad bakduk där logotypen är repeterad och invävd i mönstret. Fungerar lika bra som kökshandduk, eller som släng vid matlagning. Ett måste för den som älskar att baka, eller helt enkelt har en känsla för stil. Storlek: 400 x 600 mm.

Detta är en av Prylgalens produkter med officiell licensiering från Fazer. Vi talar om prylar av högsta kvalitet framtagna i samarbete med varumärkesinnehavare. Vi avråder dig bestämt från kopior eller tveksamma reproduktioner. Det här är äkta vara. 

Bakduk Ögon

För dig som har ögon för det goda
Bakduk Ögon, med invävd logotyp i brunt
I lager
Bakduk Ögon, med invävd logotyp i brunt
Artnr: OGO002
Pris: 125,00/st

Prylgalen pressar priset!
Pris: 99,00/st

Länkade artiklar

Förklädet som drar blickarna till sig
( 249,00)
179,00

Tillbaka